Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Flan express au roquefort
30 min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Tomates soufflées à la ricotta
30 min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Soufflés poires roquefort
1 godz.
Tarte aux crudités
2h 50min
Sucré salé de porc aux figues
13 Std.
Gâteau brigadier
2h 30min
Crème de roquette au chèvre
30 min