Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les quenelles de chèvre
- 100 g de fromage de chèvre frais, grossièrement émietté, type Petit Billy®
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais (en garder un peu pour la finition)
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, finement ciselée
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La purée de carottes
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 450 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 40 g de fromage frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 288 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines estivales
12h
Dip d'asperges blanches
15 Min
Poire rôtie au chèvre
25 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Verrine saumon-endive
10 Min
Petits croustillants chèvre-olive
20 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Verrines printanières
25 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min