Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 30 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fonds d'artichaut, cuits et coupés en morceaux
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 939 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan express au roquefort
30 min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min
Pizza blanche à la ligurienne
1 Std. 45 Min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Flan d'épinard
45 min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Gratinée aux oignons
50min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min