Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange, râpé
- 300 g de viande de veau dénervée, en morceaux et hachée ou de viande de porc, en morceaux et hachée
- 1 œuf
- 400 g de chou frisé kale
- 20 g d'huile neutre
- 160 g blanc de poireau, coupé en rondelles (1-2 cm)
- 50 g de céleri branche, coupé en rondelles (1-2 cm)
- 100 g de navet, coupé en morceaux (1-2 cm)
- 140 g de carottes, coupées en rondelles (1-2 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de légumes parfumé
45 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1u. 15min
Soupe paysanne express
45 min
Dinde aux blettes et champignons
40 min
Soupe au chou
45 min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Geen beoordelingen
Soupe aux nouilles chinoises
45 min
Soupe des hortillons
1u. 15min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 min
Soupe de haricots blancs
20 min