Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre, en morceaux
- 180 g d'eau
- 8 amandes fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de palourdes fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 100 g de ricotta
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de persil plat frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Bar au beurre de groseilles
55min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Filet de merlan en papillote de poireau
55min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15 min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Osso-buco de lotte
45min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min