Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre, en morceaux
- 180 g d'eau
- 8 amandes fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de palourdes fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 100 g de ricotta
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de persil plat frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 Min
Lotte à la provençale
50min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Palourdes au cidre
35 Min