Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 80 - 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 36 langoustines (têtes et queues)
- 2 tomates, coupées en quatre
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 branche de persil plat frais
- 25 g de vin blanc sec
- 30 g de whisky
- 200 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce bordelaise
45 min
Assiette de vanets
Geen beoordelingen
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1hod.
Sauce au vin doux
55 Min
Langouste au combava
55 Min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55 Min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min