Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à l'escabèche
24h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Bouillabaisse
1h 15min
Moules marinées à l'espagnole
45min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Bricks au crabe
45min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 godz. 15 min
Colombo de porc
1h 15min
Acras de morue
13h
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min