![Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBF30D8F-F225-465C-A266-2EAE8DDFB9B9/Derivates/3A193A0C-301C-4EDD-8FD8-A447E4A77552.jpg)
Compatibele versies
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de fromage blanc nature
- 6 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Marquise au chocolat
2h 25min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Bavarois tomate-fraise
2h 25min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Soufflé au caramel
35 Min
Fraîcheur de nectarine
25min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min