Compatibele versies
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de fromage blanc nature
- 6 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à l'ananas
35 Min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Flan aux fruits rouges
1h
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Verrine à la pomme
30min