Compatibele versies
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de fromage blanc nature
- 6 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Verrines à l'orange
1h 15min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Ananas en papillote
1 Std.
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Fraîcheur de nectarine
25min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Fruits d'été en papillote
20 Min
Velouté de légumes
35 Min
Compote de pommes aux biscuits maison
1 Std.
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1 Std.