Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de beurre doux, préalablement congelé à plat en morceaux
- 90 g d'eau, très froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 150 g de beaufort, détaillé en dés
- 100 g de fruits secs variés (noix, noisettes, raisins secs...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 575 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 10.8 g
Alternatieve recepten
Minicannelés au chorizo
12h
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Ficelles apéro (Plaisir)
1u. 15min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 godz.
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Bouchées chèvre-raisin
1 godz.