Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait
- 120 g de fromage, type beaufort, détaillé en dés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 c. à café de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Pannacotta parmesan
2u. 20min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min.
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min