Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait
- 120 g de fromage, type beaufort, détaillé en dés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 c. à café de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilletés au beaufort
1h
Bavarois d'asperge
15min
Flan express au roquefort
30 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 min
Roulé à la tomate
2h
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min