Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 15 g de beurre, pour les moules
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 120 g d'huile d'olive
- 100 g de lait tiédi
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran en poudre
-
12
noix de saint-jacques, sans corail, coupées en deux
of 24 noix de pétoncle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines printanières
25 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Minicannelés au chorizo
12sa
Petits choux au saumon fumé
1h 10 phút
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min