Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 15 g de beurre, pour les moules
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 120 g d'huile d'olive
- 100 g de lait tiédi
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran en poudre
-
12
noix de saint-jacques, sans corail, coupées en deux
of 24 noix de pétoncle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1 godz. 20 min
Bouchées aux saint-jacques
25 min
Crumble au foie gras
1h 10min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Verrines printanières
25 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Minicannelés au chorizo
12h
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1ωρ. 35 λεπτ.
Cannelés au jambon
13hod.