Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 376 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Roulés de galette au saumon
45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30 min
Mille-galettes de blé noir
35 min
Choux à la mousse de petits pois
4h