![Choux au sarrasin, crabe et ciboulette Choux au sarrasin, crabe et ciboulette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37C25A67-09A2-4438-B33B-467FCF3EC15F/Derivates/d64ba7ff-71c2-4e18-8c8c-00bda54a0e02.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 376 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Rillettes aux deux saumons
40 Min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Rillettes aux deux saumons
3h 25 min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1 Std. 40 Min
Sangria à la bière blanche
10 Min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 godz. 15 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40 Min
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1 godz. 10 min