Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 376 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Mille-galettes de blé noir
35 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Choux à la mousse de petits pois
4h
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 godz. 30 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Tartelette à l'avocat
45 Min
Palmiers saumon aneth
40 Min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 Std. 35 Min
Clémentine farcie au crabe
20 Min