Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de cassonade
- 500 g de mangues fraîches, coupées en dés
- 20 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 180 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Cheesecakes en verrine
3 Std. 5 Min