Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de litchis au sirop en conserve avec 150 g de jus
- 150 g de jus de mangue
- 300 g de mangue mûre, détaillée en dés et un peu pour la finition
- 300 g de lait de coco
- 50 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1123 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mousse fruits de la Passion
2j 30 menit
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2j 30 menit
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Tiramisu framboises-fraises
3sa
Verrine à la pomme
30 min
Douceur mangue-Passion
15min