Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de litchis au sirop en conserve avec 150 g de jus
- 150 g de jus de mangue
- 300 g de mangue mûre, détaillée en dés et un peu pour la finition
- 300 g de lait de coco
- 50 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1123 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min
Mousse fruits de la Passion
2h 30 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Douceur mangue-Passion
15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min