Compatibele versies
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre fondu, pour les ramequins
- 60 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- 2 œufs, jaunes et blancs séparés
- 375 g de fromage blanc nature, préalablement égoutté dans un linge propre
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
25
g de fécule de maïs
of 25 g de farine de riz - le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan express au roquefort
30min
Soufflé au fromage express
50min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Petit soufflé de poulet au curry
1h 4min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Soufflé aux artichauts
50min
Soufflé au chèvre et au thym
1 Std.
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Risotto aux morilles
45min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min