Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Lapin marengo
1 Std.
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Sauté de veau Marengo
55min
Lapin à la provençale
1 Std.
Rognons de veau au xérès
25 Min