Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin à la provençale
1 godz.
Caille aux raisins
45 min
Alicuit de canard
1 godz.
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 dk
Epaule de veau à la normande
1 godz.
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin marengo
1 godz.
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Osso-buco
1h 20min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min
Lapin à la moutarde
1 godz.