Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 200 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 150 g de lardons
- 1 œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les paupiettes aux olives
- 4 escalopes de veau (env. 120 g chacune)
- 20 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe rase d'huile d'olive
- 120 g de tomates concassées en conserve
- 40 g de vin blanc sec
- 50 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe rase de fond de veau déshydraté
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco
1h 20 min
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1h 15 min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Veau Marengo
55min
Lapin à la provençale
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Paupiette de chou farci
55min