Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 7 cives, coupées en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
- 400 g de rouelle de porc, coupée en morceaux (3 cm)
- le jus de 3 citrons verts
- 1 branche de thym frais
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 1 c. à soupe de massalé
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 piment antillais frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2005 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 47.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55min
Curry d'agneau
1h
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse
50min
Poulet tandoori
45min
Filet mignon exotique
35min
Porc vindaloo
2h 30min
Colombo de porc
1h 20min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Longe de porc à la riojana
50min
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet au lait de coco et épices
50min