Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 7 cives, coupées en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
- 400 g de rouelle de porc, coupée en morceaux (3 cm)
- le jus de 3 citrons verts
- 1 branche de thym frais
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 1 c. à soupe de massalé
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 piment antillais frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2005 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 47.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de porc au paprika
40 min
Poulet basquaise
50 menit
Curry de poulet du Mozambique
45 Min
Colombo de porc
1j 20 menit
Sauté de porc aigre-doux
1j
Porc vindaloo
2j 30 menit
Poulet tandoori
45 Min
Rougail crevette
50 menit
Rougail saucisse
50 menit
Sauté de porc au curry
1j
Axoa d'agneau
55 Min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40 min