Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55 Min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1hod. 30min
Paupiettes d'agneau
1hod. 30min
Paupiettes de veau aux olives
50 Min
Alouettes provençales
1hod. 30min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.
Veau Marengo
55 Min
Bœuf carotte
1 godz. 35 min
Poulet basquaise
50 Min
Couscous marocain
50 Min