Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g d'eau
La garniture
- 150 g de cantal, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 300 g de crème fraîche
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de saucisse sèche, coupée en tranches fines
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3623 kJ / 872 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets au jambon
1h
Gratin de comté façon pudding
45min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 godz. 5 min
Quiche lorraine
50min
Tarte au thon et à la tomate
30min
Tartelette au saint-nectaire
1h 30min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Gratin crémeux à la normande
1 godz. 5 min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Tarte basquaise
55min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Quiche aux tomates cerises
1h