Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre, pour le moule
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 60 g de farine de blé
- 4 œufs
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide légère
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux
- 50 g de lardons (en réserver quelques-uns pour la finition)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2093 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Poire rôtie au chèvre
25 min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Tourte au roquefort
2h 15min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Soufflés poires roquefort
1h
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Crumble tomate-chèvre
35 min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min