Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 20 g de crème de soja - 200 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 endives, type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
- 4 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois d'asperge
15 min
Verrines printanières
25 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Verrines de betterave au crabe
15 min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min