Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 20 g de crème de soja - 200 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 endives, type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
- 4 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Verrines de betterave au crabe
15 min
Verrines printanières
25min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrines à l'italienne
3h 25min