Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 2 râbles de lapin, avec rognons, foies et coeurs
- 30 g d'échalotes
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons (rouge, jaune et vert), taillés en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre
- 25 g de chorizo doux, coupé en tranches fines détaillées en lardons
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à soupe d'estragon frais, ciselé
- 1 c. à café de sarriette fraîche
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Lapin marengo
1j
Cailles farcies
1 Std. 15 Min
Pintade au chou
1h 10 min
Osso-buco
1j 20 menit
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1j 20 menit
Caille aux raisins
45 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin à la moutarde
1j
Veau Marengo
55 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min