Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 2 râbles de lapin, avec rognons, foies et coeurs
- 30 g d'échalotes
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons (rouge, jaune et vert), taillés en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre
- 25 g de chorizo doux, coupé en tranches fines détaillées en lardons
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à soupe d'estragon frais, ciselé
- 1 c. à café de sarriette fraîche
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Veau Marengo
55 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Caille aux raisins
45 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1h 20min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min