Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de jambon blanc, découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min