Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de jambon blanc, découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine saumon-endive
10 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Verrines estivales
12h
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Verrines à l'italienne
3h 25 min