Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons verts, coupés en huit
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 poivrons jaunes, coupés en huit
- 2 poivrons rouges, coupés en huit
- 1 gousse d'ail
- 200 - 250 g de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
- 30 g de lait demi-écrémé
- ¼ de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de chorizo
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Verrines estivales
12sa
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min