![Fondue savoyarde Fondue savoyarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4786948-BE8F-4885-829D-19132BD682A0/Derivates/7A00B366-E70E-48EB-84AA-4E61B1FA2E5E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Eiwitten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 91.3 g
- Vetten
- 50.8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue savoyarde
25 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Eclairs mimosa au jambon sec
1 godz. 15 min
Oignons farcis au jambon
1h
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Cromesquis de saint-nectaire
45 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Aligot
40 min
Croque-cake
50min
Sauce au roquefort
20 min