Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Caille aux raisins
45 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1hod.
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min
Lapin à la provençale
1hod.