Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h 15min
Axoa d'agneau
55 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Lapin marengo
1h
Osso-buco
1h 20min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Bœuf carottes
2h
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Lapin à la moutarde
1h