Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 3 brins de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 200 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de moutarde à l'ancienne
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3687 kJ / 885 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Veau Marengo
55 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Lapin à la provençale
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1h 20min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min