Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 3 brins de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 200 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de moutarde à l'ancienne
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3687 kJ / 885 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Caille aux raisins
45min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Osso-buco
1h 20min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10min
Alicuit de canard
1h
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin marengo
1h
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Lapin à la provençale
1h