Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1940 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce au roquefort
20 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Iles flottantes
1h
Petit salé aux lentilles
45min
Fondue savoyarde
25min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Welsh rarebit
30min
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Croque-cake
50min
Fondue savoyarde
15min
Cervelle de canuts
12h
Camembert rôti au Varoma
30min