Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1940 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Fondue savoyarde
25 min
Sauce au roquefort
20 min
Risotto
30 min
Cervelle de canuts
12h
Croque-cake
50 min
Croziflette
1 godz. 25 min
Rougail saucisse
50 min
Petit salé aux lentilles
45 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Fondue savoyarde
15 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min