Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon
- 150 g de carottes, émincées en rondelles
- 250 g de blancs de poireau, émincés
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 700 g de pommes de terre, émincées en rondelles
- 350 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson en poudre
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 800 g de pavés de cabillaud, sans peau, détaillés en gros cubes (4 cm env.)
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 25 g de jus de citron
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2083 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Poisson au curry
55 min
Lotte à la provençale
50min
Curry de poisson
45min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Osso-buco de lotte
45min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Marmites de la mer
45min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35min
Osso-buco de cabillaud
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min