Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon
- 150 g de carottes, émincées en rondelles
- 250 g de blancs de poireau, émincés
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 700 g de pommes de terre, émincées en rondelles
- 350 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson en poudre
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 800 g de pavés de cabillaud, sans peau, détaillés en gros cubes (4 cm env.)
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 25 g de jus de citron
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2083 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Lotte à la provençale
50 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min
Eglefin au curry
50 min
Poisson au curry
55 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min