Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de farine
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en fines lamelles
- 250 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 500 g de filets de poisson (merlu, lieu, sabre, églefin...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1298 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de poisson aux champignons
1 godz. 30 min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Boulettes de poisson aux champignons
40 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 godz. 30 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 Min
Brandade de thon
1 Std.
Marmites de la mer
45 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min