Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de farine
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en fines lamelles
- 250 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 500 g de filets de poisson (merlu, lieu, sabre, églefin...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1298 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Brandade de thon
1h
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Blanquette de cabillaud
55min
Marmites de la mer
45 min