Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de carottes, coupée en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de filet de colin, coupé en morceaux
- 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Choucroute de la mer
35min
Blanquette de cabillaud
55 min
Marmite du pêcheur
50 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Gratin de poisson
45 min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Ramequins de poisson créole
30 min