Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 900 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 15 g de beurre, et un peu pour le moule
- 20 g d'eau
- 20 g de vinaigre balsamique
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de farine de blé complet, et un peu pour le moule
- 1 yaourt à 0% m.g.
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 300 g de saumon fumé, taillé en lanières
- 2 c. à café d'aneth frais, ciselé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 651.5 kJ / 155.9 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Cake au crabe
55min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Quiche sans pâte au thon
50min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Pain de saumon
1h 20min
Clafoutis au thon à la tomate
45 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min