![Filet mignon aux pruneaux Filet mignon aux pruneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DE820FBA-A15F-486E-84FD-5EBC6CB37D58/Derivates/839d975f-15b4-4ad9-bf23-8fbf768c1e45.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filet mignon de porc
- 230 g de pruneaux dénoyautés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en gros morceaux
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6516 kJ / 1556 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 216 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon exotique
35 min
Filet mignon aux nectarines
40 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Papillote de canard au miel et aux poires
1 Std.
Sauté de dinde aux abricots secs
50 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Sauté de porc au curry
1 Std.
Filet mignon au cidre
35 min