Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filet mignon de porc
- 230 g de pruneaux dénoyautés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en gros morceaux
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6516 kJ / 1556 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 216 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Joues de porc au cidre
1h 45min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min
Filet mignon aux nectarines
40min
Sauté de dinde aux abricots secs
50min
Filet mignon exotique
35 Min
Filet de veau aux mirabelles
50min
Filet mignon au cidre
35 Min
Sauté de porc au cidre
1h
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Joues de porc à la bière
1h 10min