Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 500 g de vin rouge, type beaujolais de préférence
- 1 feuille de laurier frais
- 1 clou de girofle
- 1 cube de bouillon de volaille
-
1
saucisson de Lyon à cuire
of 2 saucisses de Morteau - 800 g de pommes de terre, coupées en tranches
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté en croûte
7h 45min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Tarte à la praline
3h 20min
Cervelle de canuts
12h
Œuf poché sauce meurette
1h
Salade de lentilles et cervelas
45 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Saucisson brioché
2h 50min
Galette bressane
13h
Petit salé aux lentilles
45 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1sa 15 dk
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min