![Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E099D362-4DDF-45AF-A4EC-B2097CD62566/Derivates/34E9DA37-8117-42B3-9622-02F9C2C0CC5C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 500 g de vin rouge, type beaujolais de préférence
- 1 feuille de laurier frais
- 1 clou de girofle
- 1 cube de bouillon de volaille
-
1
saucisson de Lyon à cuire
of 2 saucisses de Morteau - 800 g de pommes de terre, coupées en tranches
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte à la praline
3h 20min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Saucisson brioché de Lyon
3ωρ. 25 λεπτ.
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Quenelles nature sauce nantua
3 godz. 40 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1u. 10min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Cervelle de canuts
12h
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min