Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 tranches de pain de campagne, coupées en croûtons
- 100 g de lardons allumettes
- 10 g de farine de blé
- 1 lapin entier, détaillé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 bouquet garni
- 420 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre nouvelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26.3 g
Alternatieve recepten
Pintade au chou
1h 10 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 Std. 40 Min
Lapin à la moutarde
1u.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1u. 30min
Bœuf bourguignon
2u. 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin marengo
1u.
Lapin aux pruneaux
1u.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Lapin à la provençale
1u.