Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 80 g de lait
- 6 figues sèches, coupées en morceaux
- 50 g de porto
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 15 g de cerneaux de noix
- 1 œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 escalope de porc, en très fines tranches
- 4 tranches de jambon cru, en fines et larges tranches
- 20 g de beurre doux
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 320 g d'eau
- 2 c. à café d'estragon frais, ciselé
- 15 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2273 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 46.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Caille aux raisins
45 Min
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Filet mignon patate douce et mangue
50 Min
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Pot-au-feu
1h 35min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Sauté de dinde aux abricots secs
50 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Paupiette de veau à l'orange
1h 15min