Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 54 g
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Filet de dinde en croûte sauce forestière
1h 40 min.
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1 Std. 45 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Coq au vin
9 godz. 40 min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10 min
Opéra de foie gras
24 Std.
Paupiettes d'agneau
1 Std. 30 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h