Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 54 g
Alternatieve recepten
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Poularde farcie
2 Std.
Epaule de veau à la normande
1h
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Mouclade
1h
Chapon en blanquette
1h 30min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min