Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon rouge (1), coupé en 4
- 200 g de lardons fumés
- 10 g d'huile neutre
- 600 g de filet mignon de porc en tronçons de 3 cm
- 1 pomme pelée en cubes
- 90 g de cidre doux
- 1 c. à soupe de calvados
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Joues de porc au cidre
1h 45min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 Min
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min