Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 220 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 250 g de carottes, détaillées en bâtonnets
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 8 noix de saint-jacques
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.3 g
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Marmites de la mer
45min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min