Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de joues de porc, dégraissées et coupées en deux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de bière brune
- 250 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 15 pruneaux dénoyautés
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en deux dans la longueur
- 400 g de carottes, coupées en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2490 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de porc aux épices
13 Std. 40 Min
Filet mignon au cidre
35 min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 Std. 40 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1u.
Osso-buco
1h 20min
Rognons de veau au xérès
25min
Sauté de porc au cidre
1u.
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Rognons de veau sauce madère
20min