Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2359 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Rillettes aux deux saumons
1h
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Rillettes aux deux saumons
3h 25 min.
Terrine de saumon aux épinards
2h
Pain de saumon
1h 20 min
Pain de saumon et poireau
1h 15 min
Terrine de poisson
1h
Verrines de betterave au crabe
15min