Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café d'aneth déshydraté
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- 3 œufs
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pavé de saumon frais, sans peau, coupé en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 759.3 kJ / 182.1 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30 min
Pain de saumon
1h 20 min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Terrine aux deux poissons
1h