Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 885 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1hod.
Terrine aux deux poissons
1hod.
Purée de céleri
25min
Sauce hollandaise
25min
Poires au vin rouge
3u. 20min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Céleri rémoulade
10 min
Sauce à la cerise
35 min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4h 40min
Sauce à l'oseille
35 min
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min