Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35 Min
Pâté en croûte
7h 45min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de Pâques
2h
Sauce à l'oseille
25min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rognons de veau au xérès
25min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Rognons de veau sauce madère
20 Min