Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce bordelaise
45min
Sauce à l'oseille
25 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30 min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Poires au vin rouge
3h 20min
Sauce aux câpres
30 Min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Baba au rhum
3h
Rognons de veau sauce madère
20 Min