Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de quetsches à la cannelle
6 godz.
Confiture allégée framboise-abricot sec
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture mirabelle-gingembre
1 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de cerises
2 Std. 30 Min
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.