Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h 15min
Bœuf à la ficelle
1 Std. 5 Min
Osso-buco
1h 20min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Poulet à la sauce épicée
50min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Estouffat toulousain
2 Std.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Lapin à la moutarde
1h
Bœuf carotte
1h 35min
Bœuf bourguignon
1h 25min