Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
12sa
Sauté de porc au curry
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Filet de poulet sauce poulette
20min
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1 godz. 50 min
Bœuf aux champignons
30 Min
Boeuf carotte
1 godz. 35 min
Escalope de veau à la normande
1h
Osso-buco
1h 20min