Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Lapin marengo
1小时
Cailles farcies
1小时 15 分钟
Blanquette de veau
1小时
Sauté de veau Marengo
1小时 15 分钟
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Bœuf aux champignons
30min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Estouffat toulousain
2 Std.
Veau Marengo
55min