Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin à la moutarde
1h
Bœuf bourguignon
2h 30min
Osso-buco
1h 20min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Blanquette de veau
1u. 15min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Lapin marengo
1h
Estouffat toulousain
2h
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Lapin à la provençale
1h