Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
of 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Croquettes de crabe
25 min
Minigratins à la grecque
20 min
Tuiles au fromage
15min
Flan express au roquefort
30min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Verrine saumon-endive
10 min
Feuilletés au beaufort
1h
Bouchées au chèvre et chorizo
30min