Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 700 - 800 g de pomme de terre, non épluchée
- 150 g d'andouille, coupée en lamelles fines
- 80 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 100 g de lait entier
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pommes Golden, coupées en lamelles
- ½ camembert, avec la croûte et coupé en tranches (125 g env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2079 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 godz. 25 min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Galette au beurre
1 godz.
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Tarte basquaise
55min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1u. 15min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1h 35 min
Pommes de terre farcies
1u. 15min
Gratin de comté façon pudding
45 min