Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de jambon braisé (une tranche épaisse), coupée en morceaux
- 150 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour beurrer
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches
- 300 g de lait entier
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de parmesan râpé
- 1000 g d'eau
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2863 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 42.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Omelette aux pommes de terre
30 min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 min
Gratin de pain au reblochon
35 λεπτ.
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Pommes de terre farcies
1 godz. 15 min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 Std. 5 Min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.