Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de jambon braisé (une tranche épaisse), coupée en morceaux
- 150 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour beurrer
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches
- 300 g de lait entier
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de parmesan râpé
- 1000 g d'eau
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2863 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 42.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque flammekueche
55min
Gratin de pâtes
25min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 godz. 5 min
Spaghetti carbonara
40min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2u. 45min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Gratin de macaronis au poulet
45 Min
Carbonara
30min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min